"Udruženje za zaštitu
životinja Novi Sad"

  Svaka pomoć je dobrodošla

Račun udruženja je:

Vojvođanska banka

325-9500600031492-52

PayPal:

uzzns.spans@gmail.com

Zahvaljujemo se...

Zahvaljujemo se bcoolsite.com koji su donirali besplatnu izradu sajta i na ovaj način pomogli udruženju i napuštenim psima da ih vidi ceo svet. :)

 

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad zahvaljuje se organizaciji iz Nemačke Euro P.A.S. na donaciji 14 džakova hrane za napuštene pse o kojima brinemo. Od srca naši četvoronošci vam šalju poljupce. 

 

Der Tierschutzverein Novi Sad bedankt sich von Herzen bei der deutschen Organisation Euro - P.A.S für die Donation von 14 Futtersäcken für die ausgesetzten Hunde, um die wir uns kümmern. Auch unsere Vierbeiner grüßen und danken mit herzlichem Schwanzwedeln und Hundeküsschen.

 
Novosadskom Humanitarnom Centru- koji je od samog osnivanja udruženja naš veliki oslonac i potpora na svim poljima. 

Velika je stvar imati pored sebe jednu takvu organizaciju sa iskustvom.
Ovim putem se zahvaljujemo direktoru Peri Mandiću i svim dragim ljudima iz kancelarije na strpljenju koje imaju za nas. :)

 
 

Europet Centru sa kojima imamo odličnu saradnju kada treba da se nahrane naši štićenici.
Centar koji Udruženju Spans daje popuste na svaki kupljani prozvod, a više puta godišnje i donira odredjenu količinu hrane za napuštene pse.

Svakako br.1 u našem gradu. :)

 
 

Berlinerpub Novi Sad - gde ste uvek dobrodošli sa svojim ljubimcem, gde osoblje uvek drži činiju sa hranom i vodom za napuštene pse ispred svog lokala.

Hvala im sto su nam omogucili lepa druženja kod njih i skupljanje hrane za naše mališane. :)
 
 

Veterinarskoj stanici Novi Sad (Futoški put 13) koji brinu o zdravlju naših pasa, koji naše pse vole i svakome se posvećuju maximalno.

Hvala dr.Aleksandru, dr.Maxi, dr.Sandri, dr.Ivanu i ostalima iz ekipe. :)

 
 

Hvala drugarima iz Puffy pet professional - studija za šišanje i negu pasa koji pomažu udruženju i daju sve od sebe da naše štićenike srede i pripreme za novi dom! Pored velike stručnosti,profesionalnosti i ljubaznosti takođe su uvek spremni da podele i neki koristan savet i da daju podršku novim vlasnicima u ostvarivanju što boljeg odnosa sa novim ljubimcem i prijateljem! Aleksandre i Tijana- hvala od srca na svemu!

 
 

ABC Digital Copy Studio (Fruskogorska 14, Novi Sad) i nasoj dragoj Ivani Milošev na štampanju flajera i transparenata za naše akcije i proteste. :)

 
Hvala Društvenom Centru (Novi Sad) gde je provod zagarantovan. :)

Hvala veterinarskoj ambulanti Mišić na trogodišnjoj saradnji.

Hvala ekipi ''Materra Mesta'' (Futoška 66) na ustupljanom prostoru za organizovanje dogadjaja u korist napuštenih pasa. 

Zahvaljujemo se našoj dragoj Staši Kuzner Maletić koja je obezbedila svojom donacijom da naši štićenici mogu da se prevezu po potrebi sa jedne na drugu lokaciju, na lečenja i operacije, u nove domove :)

Stojadin je nas punopravni član i poneki psi ga prosto obožavaju, kao npr Gagi (pas sa slike).

 

Zahvaljujemo se salonu za šišanje pasa ''Kucos & Macos'' (Dr. Djordja Joanovića 6) i našem prijatelju Milošu Ivkoviću koji brine da naši psi dobiju uslugu šišanja i kupanja po potrebi, naravno besplatno. :)

Zahvaljujemo se našim dragim fotografima Milenku Đilasu i Draganu Grkiću koji svojim objektivima prate sve naše akcije. :)

Zahvaljujemo se našim dragim fotografkinjama Ivani Korać i Gordani Jović koje svojim objektivima prate sve naše akcije. :)